31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Kevin Liéndo

Kevin Liéndo is een chef-kok met een passie voor koken die al op jonge leeftijd begon. Op veertienjarige leeftijd begon hij in de keuken te werken en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan, zowel in de keuken als in het bedienen van gasten.

Hij wilde altijd chef worden, maar vond het ook belangrijk om de voorkant van het restaurant te begrijpen, dus werkte hij ook een paar jaar als restaurantmanager. Zijn ervaring aan beide kanten van het restaurant heeft hem geholpen om de keukenervaring over te brengen naar de tafel van de gasten.

Kevin kwam bij The Harbour Club terecht nadat hij ondersteuning had geboden als interim souschef. Na een tijdje kreeg hij de kans om fulltime als Chef aan de slag te gaan, wat hij als een grote uitdaging beschouwt.

Als Chef staat Kevin bekend om zijn focus op de gastervaring en zijn vermogen om zijn passie voor koken over te brengen op zijn team. Hij gelooft dat het succes van een Chef afhangt van het enthousiasme en de toewijding van zijn team.

Bij The Harbour Club draait alles om een feestelijke ervaring. Het menu is zorgvuldig samengesteld en maakt gebruik van de beste ingrediënten van vertrouwde leveranciers. Kevin’s specialiteit ligt in het benadrukken van de essentie van producten door middel van minimale bereiding, met een speciale liefde voor boter.

Ready to
take a bite?

Je ticket voor BITE is inclusief:

• Toegang tot het festivalterrein
• 100+ deelnemende restaurants, chefs, borrelterrassen en merken
• Masterclasses en kooklessen in de Kookschool
• Meedoen aan proeverijen
• Verschillende workshops in het Workshop paviljoen

BITE of Amsterdam is dit jaar jouw culinaire hoogtepunt!