31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Bij Sel Magique specialiseren wij ons in fine Fleur de Sel zout melanges, met de hand geoogst en geïmporteerd vanuit Guérande, Frankrijk. Wij produceren in kleine hoeveelheden zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft, na de oogst worden de melanges of blends verzegeld en gerijpt ervoor zorgdragend dat de aromatische oliën van de kruiden en specerijen in de zout kristallen worden geabsorbeerd, waardoor de smaak en aroma van de blends zich kan ontwikkelen, zoals dat ook gebruikelijk is bij wijn. Deze door de tijd geteste techniek verzekerd de hoge kwaliteit en heerlijke smaken van onze zeer veelzijdige en onderscheidende blends. De basis van Sel Magique is de Classic Blend, onze exclusieve Fleur de Sel de Guérande & Herbes de Provence mix. De bijzondere Salt & Pepper en Spicy Blend completeren de smaakvolle familie. Top chefs, beroemdheden en duizenden trouwe consumenten gingen u al voor, ervaar het zelf en Elevate Your Everyday™. 100% Natuurlijk. 100% Smakelijk.

Eberhard van der Laan was een verbinder, met hart voor de stad. En het mooie van de naam Eberhard is dat het woord ‘hart’ er al in staat. Voor Résalieke Vlieger, initiatiefneemster van het Eberhardje, was dit de inspiratie om op zoek te gaan naar een laagdrempelige manier om de verbondenheid van de inwoners van Amsterdam vast te houden.

Het Eberhardje is heerlijk bij een kopje koffie, in onze ogen de meest laagdrempelige manier om met iemand anders in contact te komen en verbinding te maken. Een deel van de opbrengst van de Eberhardjes gaat naar de Stichting ‘Hart voor je stad’.

Wij zijn Stutt’s. Brouwers van bieren die precies goed zijn. De perfecte balans. Met een alcoholpercentage van 2%-3% zijn onze bieren lichter dan andere, sterker dan sommige – en smakelijker dan de meeste. Proost daarop. Verantwoord gebrouwen in Nederland, met liefde.

Welkom bij Saartjes Taartjes! Mijn naam is Sara, en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt.

Mijn liefde voor bakken en koken begon al op jonge leeftijd. Als kind maakte ik altijd een kindvriendelijke versie van recepten terwijl mijn moeder aan het koken was. Het moest vers en 100% zelfgemaakt zijn, zonder toevoeging van kunstmatige ingrediënten. Tijdens mijn middelbare schooljaren was mijn ambitie om mijn eigen modelijn te beginnen. Ik spendeerde uren aan het tekenen van ontwerpen en het maken van mijn eigen kledingstukken. Na de middelbare school volgde ik een opleiding tot modeontwerpster aan de vakschool. Terwijl iedereen om me heen 24/7 bezig was met mode, vond ik mezelf voortdurend op zoek naar de lekkerste recepten voor taarten en bewonderde ik foto’s van prachtige taarten.

In mijn tweede jaar op de modevakschool begon ik met het maken en aanbieden van mijn baksels. De reacties waren overweldigend positief, en langzaam veranderde mijn passie in een bijverdienste. Uiteindelijk heb ik de modewereld achter me gelaten en ben ik een carrière in de patisserie begonnen. Nu is mijn passie echt mijn beroep geworden – iets waar ik altijd mee bezig ben en wat anderen gelukkig maakt.

Bij Saartjes Taartjes stort ik mijn hart en ziel in het creëren van heerlijke lekkernijen die verrassen en inspireren. Kom met me mee op deze zoete reis van smaak en creativiteit!