31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Take a BITE at Amsterdam's
finest restaurants!

HENDI – Tools for Chefs

HENDI is de leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffetartikelen voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is HENDI uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Italië, Spanje en Hong Kong.

Het assortiment van HENDI bestaat uit meer dan 4000 artikelen die zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Of het nu gaat om basismateriaal of specialistische artikelen, HENDI kan in iedere situatie een totaalpakket aanbieden en weet waar de professionele gebruiker naar op zoek is.

Als leverancier van non-food horeca artikelen ontwikkelt HENDI continu innovatieve producten en oplossingen die zijn afgestemd op de wensen en kwaliteitseisen van de gebruikers. Aspecten als ‘efficiënter’, ‘hygiënischer’ en ‘betaalbare kwaliteit’ spelen daarbij een grote rol. Ook na het introduceren van producten blijft HENDI werken aan het verbeteren aan de hand van feedback uit de markt.

HENDI werkt samen met de Nederlandse industrieel ontwerper Robert Bronwasser om klassieke producten opnieuw vorm te geven en te verbeteren. Zo krijgen veel elementen een hedendaagse look en is er veel aandacht voor het bedieningscomfort en gebruiksgemak. Zo blijven wij de beste ‘Tools for Chefs’ maken.

Ready to
take a bite?

Contact

Heb je vragen over BITE of Amsterdam of wil je deelnemen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

E-mail: info@biteofamsterdam.com

ADRES

BITE of Amsterdam B.V.
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest

EVENEMENTLOCATIE

Amstelpark
Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam