31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Moët & Chandon

Al meer dan 260 jaar staat Moët & Chandon garant voor de meest feestelijke momenten in het leven. Als ’s werelds grootste champagnehuis brengt Moët een gevoel van magie en vreugde dat elke gelegenheid speciaal maakt, waar en wanneer dan ook. Of het nu gaat om die extra sprankeling op de rode loper tijdens prestigieuze filmfestivals of om het vieren van historische momenten zoals het verlichten van het Vrijheidsbeeld op haar 120e verjaardag in New York, Moët is ongetwijfeld de wereldwijde autoriteit op het gebied van viering.

Opgericht in 1743 in Epernay, nabij Reims, vertegenwoordigt het grootste en meest gerenommeerde champagnehuis ter wereld, Moët & Chandon, al eeuwenlang de hoogtepunten van het leven, gedreven door een rijke geschiedenis die mede gevormd is door de bevlogen visie van iconen zoals Jean-Rémy Moët, die met zijn exquise champagne de harten van de Europese aristocratie veroverde.

In de loop der jaren heeft het huis zijn bereik vergroot en zijn de kringen van bewonderaars uitgebreid, waaronder koning Lodewijk XV en keizer Napoleon. Rond de eeuwwisseling genoot Moët & Chandon steeds meer populariteit in trendy restaurants en bars, zoals Maxim’s, Moulin Rouge en het Savoy. In de bruisende jaren twintig werd champagne de drank van keuze voor de internationale jetset. Vandaag de dag is Moët & Chandon de favoriete champagne in toonaangevende gastronomische locaties, premium winkels en trendy uitgaansgelegenheden. Moët & Chandon champagnes worden gekenmerkt door hun elegante, frisse en volle smaak; het handelsmerk van dit legendarische huis. De beroemde Moët & Chandon Impérial Brut wordt elke anderhalve seconde ergens ter wereld ontkurkt.

Ready to
take a bite?

Contact

Heb je vragen over BITE of Amsterdam of wil je deelnemen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

E-mail: info@biteofamsterdam.com

ADRES

BITE of Amsterdam B.V.
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest

EVENEMENTLOCATIE

Amstelpark
Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam