31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Take a BITE at Amsterdam's
finest restaurants!

Plate-it

Je kookt met passie en aandacht, of je nu een beginnend thuiskok bent of een ervaren chef. Met mooie ingrediënten en bijzondere smaakcombinaties, voor een gezellige avond aan tafel. Diezelfde aandacht wil je geven aan de opmaak van ieder bord. Want een mooie presentatie draagt bij aan de smaakbeleving van je gerechten. Maar hoe doe je dat, je bord prachtig opmaken, zonder dat het tijd of moeite kost? Met Plate-it laat je nu ieder gerecht eenvoudig schitteren.

Of je nu achter de barbecue staat of vol overgave een viergangendiner kookt voor familie of vrienden, je besteed veel tijd aan een heerlijke maaltijd. En dat proef je. Alleen de opmaak van je bord krijgt vaak weinig aandacht. Een gemiste kans: alle zintuigen tellen namelijk mee tijdens het eten. Smaak. Geur. Gevoel. En het oog wil ook wat. Plate-it maakt een oogstrelende presentatie gemakkelijk. Met onze selectie van de beste plating tools uit de professionele keuken, geef je thuis
met gemak de finishing touch aan jouw gerechten.

Plate-it brengt de koksgereedschappen uit de sterrenkeuken bij jou thuis. Van siliconen-vormen en spuitflessen tot quenelle-lepels, decoratie-zeven en scrapers. De tools van Plate-it zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Stuk voor stuk modern design, simpel in gebruik en betaalbaar. Speciaal voor de iedere chef die de puntjes op de i wil zetten.

Minimale moeite in de keuken, maximaal effect aan tafel.
Met Plate-it laat je ieder gerecht schitteren.

Plate-it Like a pro

Ready to
take a bite?

Contact

Heb je vragen over BITE of Amsterdam of wil je deelnemen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

E-mail: info@biteofamsterdam.com

ADRES

BITE of Amsterdam B.V.
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest

EVENEMENTLOCATIE

Amstelpark
Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam