31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Take a BITE at Amsterdam's
finest restaurants!

WORQUE

Bij WORQUE zetten we ons in om het beste hospitality-personeel te leveren voor uw evenement. Wij begrijpen de unieke behoeften die gepaard gaan met het bieden van kwaliteitsservice in de hospitality-sector en streven ernaar om deze altijd te vervullen.

Ons team van jonge professionals is niet alleen getalenteerd en enthousiast, maar brengt ook een frisse blik en innovatieve ideeën mee naar elk evenement. We zijn trots op ons vermogen om een betrouwbaar en dynamisch team te creëren dat perfect aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers. WORQUE voorziet wekelijks gerenommeerde evenementen zoals die in de Johan Cruijff Arena van hooggekwalificeerd personeel.

Als NEN-gecertificeerd bureau garanderen wij de hoogste standaard in onze dienstverlening en naleving van alle relevante wet- en regelgeving. Bij WORQUE ligt de focus altijd op het leveren van uitstekende service en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een uitstekende reputatie opgeleverd binnen de sector. Of het nu gaat om een groot festival zoals BITE of een intiemere setting, WORQUE is uw partner voor eersteklas hospitality-personeel.

Ready to
take a bite?

Contact

Heb je vragen over BITE of Amsterdam of wil je deelnemen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

E-mail: info@biteofamsterdam.com

ADRES

BITE of Amsterdam B.V.
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest

EVENEMENTLOCATIE

Amstelpark
Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam