31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Culinaire Markt

Proeven, shoppen en ontdekken!

Onze Culinaire Markt is de plek waar je heerlijk kunt shoppen en proeven. Daarom is de markt al jaren een populaire spot van het evenement. Als bezoeker kun je je laten inspireren en informeren over de laatste trends en mooie culinair (gerelateerde) producten kopen, zoals bijvoorbeeld handige items voor in de keuken en producten zoals olijfolie, tapenades, olijven en bijvoorbeeld truffel…

Daarnaast vind je op de markt enkele stands waar heerlijke gerechten vanuit een foodtruck worden verkocht. Een feestje in een feestje zeg maar. Je vindt hier met name de kleinere, vaak ambachtelijke producenten, die met passie hun verhaal willen vertellen en overbrengen.

Op de Culinaire Markt kun je gezellig op één van de terrasjes plaatsnemen om te genieten van een drankje en een hapje. Onderdeel van deze markt is het Workshop Paviljoen, waar je gratis kunt deelnemen aan een keur van leuke workshops die we voorafgaande aan het evenement op de website met jullie delen. Kortom, genoeg te beleven op onze Culinaire Markt!

De Culinaire Markt is gedurende de openingstijden van het evenement geopend.

Ready to
take a bite?

Kraampje op de culinaire markt
Je ticket voor BITE is inclusief:

• Toegang tot het festivalterrein
• 100+ deelnemende restaurants, chefs, borrelterrassen en merken
• Masterclasses en kooklessen in de Kookschool
• Meedoen aan proeverijen
• Verschillende workshops in het Workshop paviljoen

BITE of Amsterdam is dit jaar jouw culinaire hoogtepunt!