31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Bridges

Restaurant  Bridges biedt een buitengewone culinaire ervaring in een informele setting. Bij een bezoek aan Bridges kunnen gasten genieten van de uitmuntende keuken, gastvrije service en de warme ambiance van het team, gelegen in het hart van Amsterdam.

Executive Chef Raoul Meuwese beschrijft zijn gerechten als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het seizoen.

Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd.

De Chef’s Table biedt een unieke ervaring waarbij gasten worden meegenomen op een culinaire reis door de chefs, terwijl ze zitten in het hart van de keuken en genieten van een speciaal zes gangen Menu du Chef. Voor privé-evenementen biedt Bridges een Private Dining ruimte, waar gasten in alle comfort van hun eigen besloten ruimte kunnen genieten van een intiem diner.

Adres

Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam

Ready to
take a bite?

Je ticket voor BITE is inclusief:

• Toegang tot het festivalterrein
• 100+ deelnemende restaurants, chefs, borrelterrassen en merken
• Masterclasses en kooklessen in de Kookschool
• Meedoen aan proeverijen
• Verschillende workshops in het Workshop paviljoen

BITE of Amsterdam is dit jaar jouw culinaire hoogtepunt!