31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

“L’appetito vien mangiando,” of “Eten wekt de eetlust op.” Dat is precies onze filosofie. We verwelkomen iedereen voor een drankje, een voorgerecht of een uitgebreid diner. Caffè Pico is ons modern Italiaans café, waar we je het beste van de Italiaanse traditie bieden in een eigentijdse setting. We doen elke dag ons best om je de meest authentieke ervaring te geven door onze zorgvuldig gekozen producten en vakmanschap.

Als je op zoek bent naar de ultieme Indonesische street food ervaring, dan moet je bij deze truck zijn! Deze foodtruck is gespecialiseerd in festival-catering en biedt een breed scala aan overheerlijke Indonesische specialiteiten. Het assortiment varieert van sappige saté tot heerlijke broodjes kip, mini-rijsttafel en volledige Nasi maaltijden

Het is dé plek waar je heen gaat wanneer je goed wilt eten voor een betaalbare prijs, en waar je altijd begroet wordt met een dikke vette smile.  Mister Makan maakt mensen sinds 2017 gelukkig met de lekkerste broodjes kip en saté.

Geniet van Crodino alcoholvrije spritz, het ideale terrasdrankje!

Crodino, het Italiaanse aperitief, zag in 1965 het levenslicht. Een mengsel van kruiden en specerijen zorgt voor de kenmerkende kruidige en bitterzoete smaak. Vul een Crodino glas vol met ijs, schenk de Crodino erover en garneer met een schijfje sinaasappel. Een heerlijk verfrissende keuze is voor elke gelegenheid.

Licor Beirão is een iconisch Portugees likeurmerk dat zijn oorsprong vindt in de 19e eeuw. Het wordt beschouwd als een van de meest geliefde en traditionele likeuren van Portugal. Licor Beirão is al bijna 20 jaar de nummer 1 spirit van Portugal (vergelijkbaar met de grootte van Bacardi Carta Blanca in Nederland).

Het familierecept wordt al 3 generaties lang en bijna 100 jaar door de familie Redondo geheimgehouden. De likeur kenmerkt zich door een zijdezachte, zoete mix van kruiden en verfrissende citrusnoten, verrijkt met een combinatie van kaneel, oranjebloesem, karamel en kamille. Het recept bestaat in totaal uit 13 ingrediënten.

Licor Beirão wordt vaak gedronken als aperitief of digestief, puur, met ijs of als ingrediënt in cocktails. De pefect serve bestaat uit Licor Beirão, ijs en een schijfje citroen

Licor Beirão in het kort: Licor Beirão is dé nummer 1 spirit van Portugal. De likeur is heerlijk na het eten en drink je puur met ijs en een schijfje citroen. De smaak heeft een combinatie van karamel, oranjebloesem en kaneel.