31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Take a BITE at Amsterdam's
finest restaurants!

Marktkraam

Met een marktkraam op BITE bereik je een gevarieerd publiek fijnproevers!

Op onze Culinaire Markt kunnen de bezoekers van BITE zich laten inspireren en informeren over de laatste trends en mooie culinair (gerelateerde) producten. Hier mag sampling plaatsvinden en directe verkoop voor thuisgebruik. Vanuit een marktkraam vindt geen verkoop plaats voor consumptie op het evenement, dit is voorbehouden aan restaurants en foodtrucks. Grijp deze unieke kans om jouw product te laten zien aan duizenden bezoekers en professionals die een interesse hebben in culinaire producten en innovaties en zich graag laten informeren. Vergroot je naamsbekendheid of test jouw product bij de interessante doelgroep die je zult aantreffen op BITE of Amsterdam!

We bieden twee soorten marktkramen aan:

  • 2 meter kraam: €500,- voor 3 dagen
  • 4 meter kraam: €750,- voor 3 dagen

Kramen zijn inclusief prikkabel verlichting, bord met het bedrijfsnaam en promotie op onze socials, nieuwsbrieven en website.

Foodtrucks
Aan een aantal foodtruck ondernemers wordt de mogelijkheid geboden om onderdeel uit te maken van de Culinaire Markt. Hier mogen gerechten en/of drankjes worden verkocht aan de bezoekers van het evenement. BITE creëert terrasjes op de markt, zodat de gasten kunnen genieten van het aanzicht en de gezellige setting van het evenement.

Wil je deelnemen aan onze Culinaire Markt? Neem dan contact met ons op via operations@biteofamsterdam.com en reserveer alvast jouw plekje. Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal plaatsen!

Ready to
take a bite?

Contact

Heb je vragen over BITE of Amsterdam of wil je deelnemen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

E-mail: info@biteofamsterdam.com

ADRES

BITE of Amsterdam B.V.
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest

EVENEMENTLOCATIE

Amstelpark
Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam