31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

31 mei t/m 2 juni 2024
Amstelpark, Amsterdam

Showw

Showw by Dorus Floris & Lendl Mijnhijmer

Restaurant Showw is te vinden in het kantoorpand Crossover, tegenover de RAI. Showw is vier dagen per week geopend. Het restaurant heeft een grote open keuken, die draait om Culinair Comfort Food. Het gaat om diepe smaken en het gebruik van mooie technieken en gerechten waar emotie in zit. Sauzen die je met je vinger wilt aflikken, dat mag bij Showw! Comfort is het sleutelwoord, op het bord, in het glas en aan tafel. Wijn en service maken de driehoek compleet. Een brede selectie van wijnen, voor ieder wat wils qua smaak en prijs. Service staat hoog in het vaandel bij Showw en is gedetailleerd, verfrissend van deze tijd.

Showw heeft ongeveer zestig zitplaatsen, met 44 stoelen in het restaurant, vier aan de Chef’s Table en een maximum van twaalf in de private dining-ruimte.

Het interieur heeft een moderne uitstraling met een subtiel rauw randje. Rijke materialen en mooie structuren vormen de basis voor het interieur van Showw. Ingetogen luxe met een industrieel rauw randje. Rauw, artistiek, tegendraads en tijdloos dat is Showw.

 

Adres

Gelrestraat 28, 1079 MZ Amsterdam

Ready to
take a bite?

Je ticket voor BITE is inclusief:

• Toegang tot het festivalterrein
• 100+ deelnemende restaurants, chefs, borrelterrassen en merken
• Masterclasses en kooklessen in de Kookschool
• Meedoen aan proeverijen
• Verschillende workshops in het Workshop paviljoen

BITE of Amsterdam is dit jaar jouw culinaire hoogtepunt!